h

Nieuws, oktober 2006

31 oktober 2006

Karabulut in debat met Albayrak

Sadet KarabulutOp vrijdag 3 november zal SP’er Sadet Karabulut, kandidaat Tweede Kamerlid, deel nemen aan een debat in de Merenwijk. Het debat wordt georganiseerd door de zelforganisaties NAS, HTIB, St. Dialoog en WSL. Albayrak van de PvdA wordt verwacht en zal de degens kruisen met Karabulut over burgerzin en burgerschap. Het debat vindt plaats aan het Eksterpad 4 vanaf 19:30 uur. Het debat op zaterdag 4 november waar Sadet Karabulut aan deel zou nemen is helaas komen te vervallen.

Lees verder
30 oktober 2006

Actie voor renovatie Seringenstraat

Op zaterdag 4 november zullen bewoners van de Seringenstraat, samen met de SP, in hun straat steunbetuigingen verzamelen voor de renovatie van hun huis. Al jaren is bekend dat de woningen kampen met gebrekkige isolatie en ventilatie.

Lees verder
29 oktober 2006

Kandidaat-Kamerlid op markt in Oegstgeest

De SP zal op de zaterdagen 4 en 18 november op de Oegstgeestse markt te vinden zijn. Tussen 12:00 en 16:00 uur staan SP’ers met hun kraam met folders en ander materiaal op de markt. Op zaterdag 4 november zal worden afgetrapt door het Leidse kandidaat-Kamerlid Paul Ulenbelt. Paul staat nummer 10 op de verkiezingslijst van de SP. Hij zal van 12:00 tot 14:00 uur aanwezig zijn.

Lees verder
27 oktober 2006

Meeuwen in de raadszaal

 meeuwenTijdens de raadsvergadering van 17 oktober diende het CDA een motie in om de meeuwenoverlast aan te pakken. De motie stelde voor (weer) een valkenier in te zetten, en ook eieren te laten vernietigen door de brandweer. De SP was de enige partij die vond dat de oplossing voor de meeuwenoverlast toch vooral gezocht moet worden bij hoe mensen met hun afval omgaan, en niet in het vernietigen van eieren van een beschermde diersoort door de brandweer, of het herhalen van een proef die al veel vaker in Leiden gehouden is. De SP maakte van de gelegenheid gebruik om de nieuwe SP-meeuwen-ringtone ten gehore te brengen. Aan het eind van dit artikel is die te downloaden!

Lees verder
27 oktober 2006

SP linksom door Leiden

Donderdag heeft een groepje SP-ers een fiets-folder tocht door Leiden gemaakt. Vooral de ligfiets in SP-kleuren trok veel bekijks. De fietstocht was bedoeld om aandacht te vragen voor de SP-standpunten op het gebied van milieu en vervoer.
De deelnemers maken zich klaar voor vertrek

Lees verder
26 oktober 2006

Nieuwbouw Lorentzschool

logo LorentzschoolDe nieuwbouw van de Lorentzschool is bij de vorige raadsvergadering goedgekeurd. Eindelijk komt er nieuwbouw voor de leerlingen en leraren. CDA en VVD wilden met een amendement op de valreep nog zorgen voor meer parkeerplaatsen ter plekke, maar dat is er niet doorgekomen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier